Catering

Catering


Van schaften naar lunchbelevenis

Tien jaar geleden was een kerstpakket dé manier om aan het einde van het jaar waardering voor medewerkers te tonen. Tegenwoordig is het bedrijfsrestaurant continu in feeststemming. Catering is allang niet meer beperkt tot een simpel broodje kaas; het draait nu om een complete ervaring van duurzaamheid, eerlijkheid, gezondheid en smaak. Eten, onthaasten, ontmoeten en vooral samen genieten zijn essentieel. Een recente ontwikkeling is de impact van Europese wetgeving; denk hierbij aan Arbo, hygiëne (HACCP), milieu en toegankelijkheid. Dit is dus een goede reden om groots uit te pakken. Maar is het financieel haalbaar? Welke interessante concepten zijn er? En wie betaalt deze employee benefit? Draagt de medewerker hieraan bij, en zo ja, in welke mate?

Kosten reduceren red je niet met alleen goed inkopen 

Bij BVO & Partners focussen we ons op ongeëvenaarde gastvrijheid voor een eerlijke prijs, in plaats van scherpe inkoopprijzen. Of u nu uw eigen personeel gebruikt of de catering uitbesteedt, uw wensen staan centraal. We ontwikkelen een verdienmodel dat alle aspecten belicht, met aandacht voor exploitatievoordelen, gemiddelde besteding en gasten aantallen, en diverse cateringmogelijkheden. Hoe meer gasten u ontvangt, hoe makkelijker uitbreiding is. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor implementatie en uitvoering op ons, tenzij u anders wilt. U houdt de regie.

"Saneren kan iedereen, maar maakt meer kapot dan je lief is. De kunst van het weglaten, is geen oplossing, zodra daarmee de kwaliteit in het gedrang komt."

  • Kostenreductie BVO
  • Catering BVO

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen u

    Wij willen precies weten waar u behoefte aan hebt, zodat wij u de optimale oplossing kunnen bieden. Laat ons weten wat u wilt en wij zullen ons uiterste best doen om u van dienst te zijn. 

    Een afspraak boeken
    Share by: