Tien jaar geleden was een kerstpakket dé manier om aan het einde van het jaar waardering voor medewerkers te tonen. Tegenwoordig is het bedrijfsrestaurant continu in feeststemming. Catering is allang niet meer beperkt tot een simpel broodje kaas; het draait nu om een complete ervaring van duurzaamheid, eerlijkheid, gezondheid en smaak. Eten, onthaasten, ontmoeten en vooral samen genieten zijn essentieel. Een recente ontwikkeling is de impact van Europese wetgeving; denk hierbij aan Arbo, hygiëne (HACCP), milieu en toegankelijkheid. Dit is dus een goede reden om groots uit te pakken. Maar is het financieel haalbaar? Welke interessante concepten zijn er? En wie betaalt deze employee benefit? Draagt de medewerker hieraan bij, en zo ja, in welke mate?
Wij willen precies weten waar u behoefte aan hebt, zodat wij u de optimale oplossing kunnen bieden. Laat ons weten wat u wilt en wij zullen ons uiterste best doen om u van dienst te zijn.